Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chumakaclub (1339256) - Comando Getafe (1598102) » 257338975: T29/J8/IX

Liga 257338975 Información oficial sobre el partido 257338975 en Hattrick

20.02.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 8 / IX.182 (60453)

Estel Roig CF Alineación oficial del equipo 'Estel Roig CF' en el partido 2 - 4 Rapanui Alineación oficial del equipo 'Rapanui' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estel Roig CF Alineación oficial del equipo 'Estel Roig CF' en el partido 2 - 2 Rapanui Alineación oficial del equipo 'Rapanui' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,2 % 47,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estel Roig CF

Goles Goles

  • 102 Minuto 24 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Estel van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Emilio Carrillo en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Emilio Carrillo va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 el Estel va posar setge sobre la defensa central visitant però en Emilio Carrillo no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Corbet de Estel amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rapanui

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): Amb 3 minuts jugats, Adrián Atutxa de Rapanui va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Stéphane Rançon el va rematar Kasimir Stuckenrath amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 2.
  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Paulos Curtis va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Tomasz Kałek, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Tomasz Kałek es va quedar sol davant del porter, al minut 25. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 Antonio Zaydan va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Semir Zahovič, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Paulos Curtis al minut 64, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Jakub Skórzewski no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ömer Faruk Eralp.
  • 090 Minuto 58 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 58 de partit, quan un jugador de Rapanui, en Semir Zahovič, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 71 (Tirita): Al minut 71, Paolo Ferrari de Rapanui es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.