Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chumakaclub (1339256) - chiquinines (119041) » 257338951: T29/J1/IX

Liga 257338951 Información oficial sobre el partido 257338951 en Hattrick

02.01.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / IX.182 (60453)

Estel Roig CF Alineación oficial del equipo 'Estel Roig CF' en el partido 0 - 4 BornToLose Alineación oficial del equipo 'BornToLose' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Estel Roig CF Alineación oficial del equipo 'Estel Roig CF' en el partido 2 - 2 BornToLose Alineación oficial del equipo 'BornToLose' en el partido
Tiene mala suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,2 % 37,4 % 31,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estel Roig CF

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 20 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 20. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Emilio Carrillo la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 203 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Estel va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Albano Tirado Barranco va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Günay Karaoğlu va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Emilio Carrillo no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Emilio Carrillo no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Delfí Ruiz.

BornToLose

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 5 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de BornToLose. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Sérgio Filomeno xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Hilario Vilalba estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. José Javier Almazán va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 15.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Adrián Madariaga Orozco va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): BornToLose va aconseguir el 0 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Luis Palacios, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Adrián Madariaga Orozco que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): BornToLose quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Hıncal Ener va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Hugo Smilek de BornToLose va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 63 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Francisco Javier Sáenz Rodríguez va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 73 de joc.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Adrián Madariaga Orozco, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 75 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. BornToLose va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Ubaldo Sulleiro va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.