Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.CONSTANCIA (988688) - Cádiz F.C (1462083) » 257335269: T29/J5/IX

Liga 257335269 Información oficial sobre el partido 257335269 en Hattrick

30.01.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / IX.116 (60387)

Conan F.C. Alineación oficial del equipo 'Conan F.C.' en el partido 1 - 6 Los CHaTaRReRoS Alineación oficial del equipo 'Los CHaTaRReRoS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Conan F.C. Alineación oficial del equipo 'Conan F.C.' en el partido 3 - 2 Los CHaTaRReRoS Alineación oficial del equipo 'Los CHaTaRReRoS' en el partido
Tiene mala suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,7 % 25,4 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Conan F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Conan va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 31 Kamil Toman va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 109 Minuto 37 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Jean-Robert Jorge va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Apolo Marreca va aprofitar el regal, anotant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Conan va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kamil Toman va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Davie Weasley.
  • 208 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jean-Robert Jorge va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Federico Ganchaegu aquest no va estar a l'altura.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En David Maestre Zapata va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Conan se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Tito Hualpa va estar a punt d'empatar per a Conan quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Davie Weasley va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Tito Hualpa de Conan va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Los CHaTaRReRoS

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Mikael Bremer, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 35.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al 43 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a CHaTaRReRoS augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Mikael Bremer es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, CHaTaRReRoS va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Frantzes Leniz, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Apolo Marreca va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 63, i va fer pujar el 1 - 5 per a CHaTaRReRoS.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, un xut de Raul Fanciulli des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de Pablo Vela, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Patric Gehr no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Raul Fanciulli, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Raul Fanciulli va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Artiza Andueza de CHaTaRReRoS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Frantzes Leniz ocupà el lloc d'en Artiza Andueza al 32 minuts, dos minuts després que el jugador de CHaTaRReRoS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.