Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catalano Tinto (308275) - Embun's Team (1455104) » 257331600: T29/J12/IX

Liga 257331600 Información oficial sobre el partido 257331600 en Hattrick

20.03.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 12 / IX.50 (60321)

FC.GANNERS Alineación oficial del equipo 'FC.GANNERS' en el partido 4 - 3 Alaves. Alineación oficial del equipo 'Alaves.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC.GANNERS Alineación oficial del equipo 'FC.GANNERS' en el partido 1 - 5 Alaves. Alineación oficial del equipo 'Alaves.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC.GANNERS

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Simon Mattes s'emportà una gran ovació del públic local al minut 27, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): FC.GANNERS va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Luis Horazqueta, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Gilbertinho Rosa Filho que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats van embogir quan en Gilbertinho Rosa Filho va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de FC.GANNERS.
  • 143 Minuto 59 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de FC.GANNERS eren letals, i Alessandro Polini va aprofitar-ne un per aconseguir el 4 - 3 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Fedot Repko es va comportar com un juvenil al minut 6 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Simon Mattes es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alessandro Polini de FC.GANNERS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, OK potente): Ronald Verlegh no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Alaves.

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jannik Schießl quedar desmarcat i marcar per a Alaves. al minut 9. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Romukas Pasilauskas que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 41 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Miguel Ángel Calderer marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Alaves. va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alvino Alves va desviar el xut final de Miguel Ángel Calderer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Agenor Benevides per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 63, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Alaves. va estar a punt d'empatar al 79 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Lahav Bonfeld que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Lahav Bonfeld ocupà el lloc d'en Miguel Ángel Calderer al 72 minuts, dos minuts després que el jugador de Alaves. quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Agenor Benevides de Alaves. va abandonar el terreny de joc després de 84 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Blane MacOwl va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 63 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Romukas Pasilauskas, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.