Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el equipo de adan (434613) - igmxvsrfcbarça (1456946) » 257330133: T29/J9/IX

Liga 257330133 Información oficial sobre el partido 257330133 en Hattrick

27.02.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 9 / IX.24 (60295)

castellfo united Alineación oficial del equipo 'castellfo united' en el partido 0 - 4 F.C.Kasukabe Alineación oficial del equipo 'F.C.Kasukabe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
castellfo united Alineación oficial del equipo 'castellfo united' en el partido 2 - 5 F.C.Kasukabe Alineación oficial del equipo 'F.C.Kasukabe' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,8 % 0,7 % 88,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

castellfo united

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Amb 6 minuts disputats, Jacinto Buenavista gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Carlos José Mac Allister va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): castellfo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Raúl Garinoáin va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de William Johannessen no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Friedrich Ludwig Maisch de castellfo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bernardo Carraro de castellfo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Roman Middenmeer va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Israel Troyes.

F.C.Kasukabe

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Kasukabe va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 22. Marlon Lelieveld va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 180 Minuto 35 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 35 pels visitants. En Marlon Lelieveld va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, un xut de Nano Aldán des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Pedro Fogassot va augmentar l'avantatge de Kasukabe a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Francisco Deza. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stavros Dimou.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Veloso de Kasukabe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Antonio Villabol va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.