Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia GolBats (987948) - Atletico de Malpica (1455221) » 257328906: T29/J11/IX

Liga 257328906 Información oficial sobre el partido 257328906 en Hattrick

13.03.2010 15:40:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 11 / IX.2 (60273)

Asobinaos CF Alineación oficial del equipo 'Asobinaos CF' en el partido 0 - 3 Atletico de Malpica Alineación oficial del equipo 'Atletico de Malpica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Asobinaos CF Alineación oficial del equipo 'Asobinaos CF' en el partido 2 - 3 Atletico de Malpica Alineación oficial del equipo 'Atletico de Malpica' en el partido
Tiene mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,0 % 7,8 % 70,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asobinaos CF

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Asobinaos va estar a punt de posar-se per davant al minut 10 però Joaquín Del Nuevo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Michelangelo Rinaldi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Asobinaos.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Sitler de Asobinaos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Asobinaos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Llibert Puig no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Domènec Sánchez al camp.

Atletico de Malpica

Goles Goles

  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Federico Pisoni va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Dídac Domènech va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Federico Pisoni va augmentar l'avantatge de Atletico a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Borislav Dimitrov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Leonardo Caspe es va comportar com un juvenil al minut 70 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en João Miquelina de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dídac Domènech de Atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 63 (Evento clima: sol, OK técnico): Noé Monge semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Borislav Dimitrov tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.