Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nurein (800219) - polan fs (989938) » 257325697: T29/J6/VIII

Liga 257325697 Información oficial sobre el partido 257325697 en Hattrick

06.02.2010 15:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 6 / VIII.1993 (179536)

Nurein Alineación oficial del equipo 'Nurein' en el partido 0 - 1 Coinga Alineación oficial del equipo 'Coinga' en el partido
0 - 1 Suchart Shinnawatra (39')
Nurein Alineación oficial del equipo 'Nurein' en el partido 0 - 1 Coinga Alineación oficial del equipo 'Coinga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nurein Alineación oficial del equipo 'Nurein' en el partido 0 - 1 Coinga Alineación oficial del equipo 'Coinga' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nurein

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Vítor Mateus va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Ilias Laurino va estar a punt de marcar al minut 60 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Francisco Ignacio Eloregui va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Nurein que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gabriel Carneiro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Francisco Ignacio Eloregui va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Coinga

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Coinga va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 39. Suchart Shinnawatra va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Maximiliaan Delaere va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Roberto Vilaro que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Després de 53 minuts, Francis Heijdt va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Arsenije Obrenović va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aristicã Pop de Coinga es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Camil Hubin va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.