Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

r.c.d.espanyol (1369007) - Ja vorem (1437104) » 257317400: T29/J4/VIII

Liga 257317400 Información oficial sobre el partido 257317400 en Hattrick

23.01.2010 15:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / VIII.1845 (179388)

vidalcrack's Alineación oficial del equipo 'vidalcrack's' en el partido 1 - 0 Atletico Lodz Alineación oficial del equipo 'Atletico Lodz' en el partido
Tim Rubin (88') 1 - 0
vidalcrack's Alineación oficial del equipo 'vidalcrack's' en el partido 1 - 0 Atletico Lodz Alineación oficial del equipo 'Atletico Lodz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
vidalcrack's Alineación oficial del equipo 'vidalcrack's' en el partido 4 - 0 Atletico Lodz Alineación oficial del equipo 'Atletico Lodz' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vidalcrack's

Goles Goles

  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Tim Rubin, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del vidalcracks se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): vidalcracks per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Nikolaos Karageorgiou va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Tim Rubin del vidalcracks ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 224 Minuto 19 (Ocasión de penalti): En Víctor Forcia va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 19, però el porter visitant Raemon Blaauw el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): vidalcracks va estar a punt de posar-se per davant al minut 56 però Pauli Anteroinen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 219 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Nikolaos Karageorgiou va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Víctor Forcia, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Atletico Lodz

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Zoltán Novák va estar a punt de posar per davant a Atletico amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Constantin Mărăcineanu va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Carlo Tomasino va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Constantin Mărăcineanu, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.