Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kunta F.C (1417951) - Siegmeyer de Catarina (1416080) » 257314848: T29/J10/VIII

Liga 257314848 Información oficial sobre el partido 257314848 en Hattrick

06.03.2010 15:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 10 / VIII.1799 (179342)

Kunta F.C Alineación oficial del equipo 'Kunta F.C' en el partido 1 - 1 PITUPETAS F.C. Alineación oficial del equipo 'PITUPETAS F.C.' en el partido
0 - 1 Camilo Aldehuela (86')
Javier Villadiego (89') 1 - 1
Kunta F.C Alineación oficial del equipo 'Kunta F.C' en el partido 1 - 1 PITUPETAS F.C. Alineación oficial del equipo 'PITUPETAS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kunta F.C Alineación oficial del equipo 'Kunta F.C' en el partido 1 - 2 PITUPETAS F.C. Alineación oficial del equipo 'PITUPETAS F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,0 % 0,6 % 89,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kunta F.C

Goles Goles

  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors del Kunta amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 89, deixant Javier Villadiego en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Kunta van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de Hèctor Nolla des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Kunta va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francisco Manuel Belmonte en un 1 contra 1 amb el porter Agustín Carrera, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ignacio Montafia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrique Ramiro Muñoz de Kunta es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Salamo de Kunta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Montafia de Kunta va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 22 de partit, quan un jugador de Kunta, en Francisco Manuel Belmonte, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Eduardo Viurra de Kunta va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Javier Villadiego va prendre el seu rol al minut 85.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Joan Solé, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Ignacio Montafia, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

PITUPETAS F.C.

Goles Goles

  • 117 Minuto 86 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Francisco Manuel Belmonte, que quasi sense aire va regalar la pilota a Camilo Aldehuela de PITUPETAS, que, amb energies de reserva, va fer el 0 - 1. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Gonzalo Bada va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Benjamín de Caamaño va estar a punt de posar per davant a PITUPETAS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Andoto Cereto va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): PITUPETAS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 81, quan Gonzalo Bada va quedar-se sol davant el porter Andoto Cereto, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): PITUPETAS quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Camilo Aldehuela va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.