Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F Montellano (1334927) - Societat Esportiva Xiricull (487928) » 257305103: T29/J10/VIII

Liga 257305103 Información oficial sobre el partido 257305103 en Hattrick

06.03.2010 15:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 10 / VIII.1625 (179168)

Sarpeta Alineación oficial del equipo 'Sarpeta' en el partido 1 - 4 Societat Esportiva Xiricull Alineación oficial del equipo 'Societat Esportiva Xiricull' en el partido
0 - 1 Quinto Sartal (28')
0 - 2 Omar Kudri (32')
0 - 3 Rafael Novoa (67')
0 - 4 Isaac Nájera (77')
Tapani Innola (82') 1 - 4
Sarpeta Alineación oficial del equipo 'Sarpeta' en el partido 1 - 4 Societat Esportiva Xiricull Alineación oficial del equipo 'Societat Esportiva Xiricull' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sarpeta Alineación oficial del equipo 'Sarpeta' en el partido 3 - 0 Societat Esportiva Xiricull Alineación oficial del equipo 'Societat Esportiva Xiricull' en el partido
Tiene mala suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sarpeta

Goles Goles

  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): Els seguidors del Sarpeta van tornar a saltar d'alegria al minut 82. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Tapani Innola que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Giovanni Manchìa no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Tommaso Santigli va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Esportiva. La jugada d'estratègia del Sarpeta per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ronald Cuthbert va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al 76, Giovanni Manchìa hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Àngel Roca. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 204 Minuto 79 (Ocasión de penalti): En Romain Rotz va errar un llançament des del punt de penal al minut 79. Durant la resta de partit va sentir algun xiulet des de la grada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Khaled Ait Lahcen ocupà el lloc d'en Gianni La Delfa al 81 minuts, dos minuts després que el jugador de Sarpeta quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Societat Esportiva Xiricull

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Quinto Sartal va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Esportiva eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 32, Omar Kudri va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.
  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): Esportiva sabia com jugar al contraatac, i al minut 67, Rafael Novoa va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 3.
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Isaac Nájera de Esportiva va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Rafael Novoa va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Juanjo Combis, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Carlos Zubillaga va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Juanjo Combis de Esportiva va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.