Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

JUGONES PH (1332215) - club de futbol maja (1433943) » 257302299: T29/J9/VIII

Liga 257302299 Información oficial sobre el partido 257302299 en Hattrick

27.02.2010 15:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 9 / VIII.1575 (179118)

TopoTeam Alineación oficial del equipo 'TopoTeam' en el partido 4 - 4 club de futbol maja Alineación oficial del equipo 'club de futbol maja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
TopoTeam Alineación oficial del equipo 'TopoTeam' en el partido 1 - 4 club de futbol maja Alineación oficial del equipo 'club de futbol maja' en el partido
Tiene bastante suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TopoTeam

Goles Goles

  • 120 Minuto 30 (Gol de falta): Konstantin Jovanovski va donar a TopoTeam un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de TopoTeam a 2 - 0. Joaquín Pinto va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Joaquín Pinto, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a TopoTeam.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): TopoTeam s'avançava al marcador al minut 80, després d'un rebot que va caçar en Edu Iglesias per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Teunis Jongenelen va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Konstantin Jovanovski, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Edu Iglesias una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 88, però una magnífica aturada de Darío Ricardo Alonso va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Teunis Jongenelen.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83, Jimmy Stuhr-Ellegaard de TopoTeam va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jesús Ibaeta probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

club de futbol maja

Goles Goles

  • 151 Minuto 39 (Gol por el centro): Un mica després, Pere Jordi Gajardo de futbol va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 76, el jugador visitant Andres Pretot va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Kalil Warthani sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 79 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 3 al marcador.
  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): futbol van aconseguir igualar el partit a 4 - 4 al minut 88, quan Pere Jordi Gajardo va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Manthos Fitilas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60, Kastus' Liatun va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Andres Pretot va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Pere Jordi Gajardo va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.