Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Machaca's Team (1585813) - adjahgj (493280) » 257291435: T29/J9/VIII

Liga 257291435 Información oficial sobre el partido 257291435 en Hattrick

27.02.2010 15:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 9 / VIII.1381 (178924)

Tiger Woods C.F. Alineación oficial del equipo 'Tiger Woods C.F.' en el partido 0 - 4 C. Patetic de Masnou Alineación oficial del equipo 'C. Patetic de Masnou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tiger Woods C.F. Alineación oficial del equipo 'Tiger Woods C.F.' en el partido 1 - 1 C. Patetic de Masnou Alineación oficial del equipo 'C. Patetic de Masnou' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,5 % 5,9 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tiger Woods C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Niceto Rodiño de Tiger amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Ramón Marinas de Tiger va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Carlo Maria Rizzo va entrar en el seu lloc.

C. Patetic de Masnou

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Roxerio Deibe va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Patetic, al minut 38. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Ernesto Romero de Patetic va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 60. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 67 (Gol de penalti): Passaven 67 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Udo Erismann va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Patetic van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Hubert Narewski va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Roxerio Deibe ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, un refús desafortunat de Salustiano Brandeso, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Roxerio Deibe no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tiger. La jugada d'estratègia del Patetic per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Roxerio Deibe va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roxerio Deibe de Patetic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 24 (Tirita): Al minut 24, Hubert Narewski de Patetic es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.