Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

For to 4 (775558) - PKDO FC (311931) » 257288018: T29/J9/VIII

Liga 257288018 Información oficial sobre el partido 257288018 en Hattrick

27.02.2010 15:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 9 / VIII.1320 (178863)

For to 4 Alineación oficial del equipo 'For to 4' en el partido 5 - 0 COJOS MANTECA Alineación oficial del equipo 'COJOS MANTECA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
For to 4 Alineación oficial del equipo 'For to 4' en el partido 3 - 0 COJOS MANTECA Alineación oficial del equipo 'COJOS MANTECA' en el partido
Tiene suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

For to 4

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): For va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Filomonio Meixeiro va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ignacio Ortega, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a For.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan For va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Axel Hüttner zu Pirk des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Víctor Ganuza va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de For va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gideon Ferrer progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 25 (Ocasión de contra de falta): For va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Tony Krugkoppel va anar a parar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Axel Hüttner zu Pirk gairebé va marcar per a For des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tony Krugkoppel va estar a punt de sentenciar el partit al minut 50, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del For van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pedro Gilabert, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tony Krugkoppel de For es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Levente Hinkó de For la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Al minut 38 de partit, el jugador Filomonio Meixeiro de For es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Ignacio Ortega de For va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Gideon Ferrer va prendre el seu rol al minut 42.

COJOS MANTECA

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adán San Sadurniño de MANTECA es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Adán San Sadurniño va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Sebastian Bredal ocupà el lloc d'en Mark Weik al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de MANTECA quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.