Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PullQueso (1335343) - Real Sudorosos FC (1413924) » 257287985: T29/J1/VIII

Liga 257287985 Información oficial sobre el partido 257287985 en Hattrick

02.01.2010 15:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / VIII.1320 (178863)

racing onduline Alineación oficial del equipo 'racing onduline' en el partido 2 - 1 Leyendas Míticas Alineación oficial del equipo 'Leyendas Míticas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
racing onduline Alineación oficial del equipo 'racing onduline' en el partido 2 - 0 Leyendas Míticas Alineación oficial del equipo 'Leyendas Míticas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

racing onduline

Goles Goles

  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 del partit, el jugador Emmanuel Chartier de onduline va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 85 (Gol por la derecha): onduline s'avançava al marcador al minut 85, després d'un rebot que va caçar en Maximiliaan Westerik per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Emmanuel Chartier va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Emmanuel Chartier va estar a punt d'acabar en gol al minut 43, però el porter visitant Xurxo Iago Arcas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Renato Granda del onduline ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60 es va veure una gran oportunitat per a onduline per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José Gojenechea, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Maximiliaan Westerik es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Wisi Bur, jugador de onduline, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 44. José Gojenechea, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Leyendas Míticas

Goles Goles

  • 106 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Miks Zukuls sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 77 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Leyendas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Keio Vool des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Leyendas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Edi Vlasnović va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Leyendas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Miks Zukuls, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.