Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.D.E ECUADOR (1599599) - SDC FC (1456017) » 257285292: T29/J14/VIII

Liga 257285292 Información oficial sobre el partido 257285292 en Hattrick

03.04.2010 15:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 14 / VIII.1271 (178814)

Rosco United F.C. Alineación oficial del equipo 'Rosco United F.C.' en el partido 1 - 1 Neuteen Alineación oficial del equipo 'Neuteen' en el partido
0 - 1 Giuseppe Zaccone (33')
Marek Kosmatka (40') 1 - 1
Rosco United F.C. Alineación oficial del equipo 'Rosco United F.C.' en el partido 1 - 1 Neuteen Alineación oficial del equipo 'Neuteen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rosco United F.C. Alineación oficial del equipo 'Rosco United F.C.' en el partido 2 - 0 Neuteen Alineación oficial del equipo 'Neuteen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rosco United F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Marek Kosmatka va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. United empatava el partit, 1 a 1, al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Nacho Elso va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): United va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Antonio España ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): United enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El jugador de United Nacho Elso quasi va assolir l'empat al minut 35 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Reyes Lama Alvarez va fer una magnífica centrada, però la rematada de Nacho Elso va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eusebius Otremba va estar a punt d'acabar en gol al minut 49, però el porter visitant Jorge Millau va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rune Moesødegård de United la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): Després de 58 minuts jugats, Catarino Baracho es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Luis Gomendradi.

Neuteen

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, Alexandre Drouart va pentinar un córner cap al segon pal que Giuseppe Zaccone va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després de 38 minuts, Alexandre Drouart va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Valērijs Adamovičs va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Neuteen va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juras Gruzinskas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Neuteen que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Uwe Genner, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. potente): Parko Palacios estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.