Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Consell FC (120831) - F.C. Delfly (1462264) » 257280429: T29/J2/VIII

Liga 257280429 Información oficial sobre el partido 257280429 en Hattrick

09.01.2010 15:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 2 / VIII.1185 (178728)

los hombres de segun Alineación oficial del equipo 'los hombres de segun' en el partido 0 - 2 F.C. Delfly Alineación oficial del equipo 'F.C. Delfly' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los hombres de segun Alineación oficial del equipo 'los hombres de segun' en el partido 1 - 1 F.C. Delfly Alineación oficial del equipo 'F.C. Delfly' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,7 % 27,2 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los hombres de segun

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a hombres per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Massimo Mazzucato, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pietro Luca Anzalone, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Yann Galfano va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eivind Gram va estar a punt d'acabar en gol al minut 53, però el porter visitant Graziano Santangelo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Cezar Vidican haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a hombres al minut 83.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En João Paulo Alves Dias de hombres va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Gojko Ðurić va prendre el seu rol al minut 81.

F.C. Delfly

Goles Goles

  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Delfly va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Roger Palomera va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Angelomaria Gualano va aprofitar un error defensiu al minut 87, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Delfly.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Antoni Dybała va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Flor Neagu de Delfly va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.