Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TRUCSO CF (1369559) - Brais Cf (309793) » 257279010: T29/J11/VIII

Liga 257279010 Información oficial sobre el partido 257279010 en Hattrick

13.03.2010 15:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 11 / VIII.1159 (178702)

TRUCSO CF Alineación oficial del equipo 'TRUCSO CF' en el partido 3 - 1 AurumTeam Alineación oficial del equipo 'AurumTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
TRUCSO CF Alineación oficial del equipo 'TRUCSO CF' en el partido 5 - 1 AurumTeam Alineación oficial del equipo 'AurumTeam' en el partido
Tiene mala suerte 4.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TRUCSO CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del TRUCSO s'esgargamellaven dempeus per esperonar Nathan Hoyland que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 31 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): TRUCSO va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 37 Pedro Ignacio Ramírez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TRUCSO va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pedro Ignacio Ramírez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Arne Bladstrand va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Marco Vinicio Iturralde va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Armand Gutierrez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TRUCSO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Daniel Gabrielsson va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nathan Hoyland de TRUCSO va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jeremi Verschaeve es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Pedro Ignacio Ramírez no era cap impediment.

AurumTeam

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 22, quan Yeoh Leong Huat va posar els visitants AurumTeam per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Daniel Gabrielsson es va comportar com un juvenil al minut 5 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Maximiliano Lanzas Codina, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 35 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del AurumTeam sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Leonardo Páez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 68 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.