Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dcerveza team (795870) - Rueda Team (1435718) » 257276322: T29/J11/VIII

Liga 257276322 Información oficial sobre el partido 257276322 en Hattrick

13.03.2010 15:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 11 / VIII.1111 (178654)

Posei Team Alineación oficial del equipo 'Posei Team' en el partido 2 - 0 FIFTYFIFTY Alineación oficial del equipo 'FIFTYFIFTY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Posei Team Alineación oficial del equipo 'Posei Team' en el partido 1 - 0 FIFTYFIFTY Alineación oficial del equipo 'FIFTYFIFTY' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Posei Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): En Cyril Bories entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Posei, un peu providencial d'en Enrique Echeandía va situar el 1-0 al panell digital.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Posei van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Aroldo Ballarin va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 29 quan Aroldo Ballarin de Posei gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Johann Thimonier va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jaime Velasco al minut 56 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Stéphane Douche va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Cyril Bories de Posei va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Miller de Posei amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Aroldo Ballarin de Posei va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FIFTYFIFTY

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 30, un contraatac del FIFTYFIFTY no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Pierpaolo Papapietro perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): FIFTYFIFTY van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 70, però el xut de Lefte Bagheri des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): FIFTYFIFTY van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 76, però Didier Drion va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Pierpaolo Papapietro ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.