Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C IloveSunflowers (1413977) - 4vteam (776693) » 257275467: T29/J7/VIII

Liga 257275467 Información oficial sobre el partido 257275467 en Hattrick

13.02.2010 15:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / VIII.1096 (178639)

IB Bezana Alineación oficial del equipo 'IB Bezana' en el partido 3 - 1 Calypso Athlètic Alineación oficial del equipo 'Calypso Athlètic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
IB Bezana Alineación oficial del equipo 'IB Bezana' en el partido 3 - 1 Calypso Athlètic Alineación oficial del equipo 'Calypso Athlètic' en el partido
Tiene un resultado normal 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IB Bezana

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Passats 16 minuts, Aki Manderoos, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Bezana es posava per davant!
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Aki Manderoos va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 71 minuts, el tirador de faltes del Bezana va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Teye Verwoert, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Aki Manderoos va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Eskild Denning Hansen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però İsmail Akpolat va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Teye Verwoert de Bezana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Erben Boschma ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Calypso Athlètic

Goles Goles

  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Athlètic va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Norbert Wiedener va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 8 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Max Weisrock que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Athlètic va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 79 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Athlètic a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Widodo Putro Sinapoy va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Després de 72 minuts jugats, Max Weisrock es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sebastián Amendolara.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Athlètic va fer una substitució al minut 88. Sebastián Amendolara va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Julio Madrona.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Widodo Putro Sinapoy va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.