Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Senyoreta Yamabuki (990099) - BARCELONISTAS (800406) » 257274278: T29/J4/VIII

Liga 257274278 Información oficial sobre el partido 257274278 en Hattrick

23.01.2010 15:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / VIII.1075 (178618)

Senyoreta Yamabuki Alineación oficial del equipo 'Senyoreta Yamabuki' en el partido 8 - 2 GaliZianos Alineación oficial del equipo 'GaliZianos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Senyoreta Yamabuki Alineación oficial del equipo 'Senyoreta Yamabuki' en el partido 4 - 0 GaliZianos Alineación oficial del equipo 'GaliZianos' en el partido
Tiene mucha potra 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Senyoreta Yamabuki

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Francisco Olarte va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Senyoreta, Orlín García-Camba, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 26 gràcies a la jugada de Stan Bijlsma, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 35 (Gol de penalti): Senyoreta va obtenir un penal al minut 35, que va llançar a la perfecció Alik Shaharabani. 3 - 1 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Senyoreta va augmentar la diferència quan Alik Shaharabani no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 130 Minuto 55 (Gol de falta): Al minut 55 en Alik Shaharabani va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 5 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Senyoreta va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en David Thomas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 1.
  • 116 Minuto 70 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 70 minuts quan Wilfried Napier va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Alik Shaharabani, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 7 - 1.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, Senyoreta va aconseguir el 8 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alik Shaharabani, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 40 (Ocasión de penalti): Al minut 40 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Alik Shaharabani, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Walther Puhlmann de Senyoreta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Orlín García-Camba de Senyoreta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stan Bijlsma de Senyoreta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

GaliZianos

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 20, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Javier Formidero es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 150 Minuto 86 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Walery Troczyński de GaliZianos va reduir diferències a 8 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Håkan Lövsten de GaliZianos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Mauro Sancho de GaliZianos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luís Loreto de GaliZianos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Orla Noer Mogensen.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): El jugador de GaliZianos Javier Formidero va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Robert Calçada va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Martin Renard de GaliZianos va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Agustín Bécares va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 42 (Lesión): Peter Halgren no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Walery Troczyński.