Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FENOX (49429) - Academia Menendiana (1455515) » 257273484: T29/J1/VIII

Liga 257273484 Información oficial sobre el partido 257273484 en Hattrick

02.01.2010 15:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / VIII.1061 (178604)

FCkerole Alineación oficial del equipo 'FCkerole' en el partido 3 - 2 Grandes Maestros Alineación oficial del equipo 'Grandes Maestros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FCkerole Alineación oficial del equipo 'FCkerole' en el partido 1 - 2 Grandes Maestros Alineación oficial del equipo 'Grandes Maestros' en el partido
Tiene suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,0 % 6,3 % 72,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCkerole

Goles Goles

  • 137 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 19 en Carlos Quiroga va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Sido Landsbergen podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els seguidors del FCkerole contenien la respiració mentre en Carlos Quiroga s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a FCkerole va ser Eriberto Elosu.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 20 (Ocasión de falta): Sido Landsbergen quasi dona a FCkerole l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): FCkerole va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sido Landsbergen en un 1 contra 1 amb el porter Mircea Rosoiu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Gisle Levang haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a FCkerole al minut 34.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Ezequiel Cornejo del FCkerole ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Yari Frippiat de FCkerole va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alberto Udaeta de FCkerole es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Quiroga de FCkerole va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Ferrini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Al minut 23, Eduardo Moleiro de FCkerole es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 73 (Lesión grave): Rubén Lavín, de FCkerole, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Moisés Ballesteros el va substituir.

Grandes Maestros

Goles Goles

  • 174 Minuto 5 (Gol de penalti): Maestros va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Slavko Bumbar va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 161 Minuto 63 (Gol por el centro): Maestros van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 63, quan Christoph Lasser va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Esteban Hernando va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Eduardo Moleiro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Slavko Bumbar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Maestros creava perill des de la dreta al minut 35, però en Eduardo Moleiro, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Matteo Carpentieri desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Maestros va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Eduardo Moleiro va desviar el xut final de Christoph Lasser després d'una sèrie de rebots i molta confusió.