Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pagasarribide eskola (1332538) - Bayer de Iker (991560) » 257272665: T29/J7/VIII

Liga 257272665 Información oficial sobre el partido 257272665 en Hattrick

13.02.2010 15:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / VIII.1046 (178589)

ICODENSE Alineación oficial del equipo 'ICODENSE' en el partido 4 - 4 Carajillo de Maria Alineación oficial del equipo 'Carajillo de Maria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ICODENSE Alineación oficial del equipo 'ICODENSE' en el partido 0 - 2 Carajillo de Maria Alineación oficial del equipo 'Carajillo de Maria' en el partido
Tiene mucha potra 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ICODENSE

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Hector Cope va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 37.
  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): ICODENSE equilibrava la balança al minut 43. En John Jeppesen, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Hector Cope ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, ICODENSE es posava per davant 3 a 2.
  • 186 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El ICODENSE va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Ian Leppke rematés de volea a la xarxa. El 4 - 2 pujava al marcador al minut 44.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ICODENSE va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Nuccio Aldini, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nuccio Aldini de ICODENSE es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Miguelanxo Arraña de ICODENSE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Abilio Minzo va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): Després de 60 minuts jugats, Ian Leppke es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jackus Zainkauskas.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Fredrik Häggér no era cap impediment.
  • 301 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Nuccio Aldini no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Carajillo de Maria

Goles Goles

  • 135 Minuto 32 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Stanys Čelišauskas va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!
  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Carajillo va ser finalitzada des de l'esquerra per Stanys Čelišauskas al minut 38. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 152 Minuto 55 (Gol por la izquierda): En Max Stevenson va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 3.
  • 160 Minuto 72 (Gol de falta): L'entrenador de Carajillo es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Mile Šoba era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mikael Seeberg al minut 40, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 270 Minuto 76 (Ocasión de falta): El Carajillo va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 76 amb un llançament de falta perillós. En Mile Šoba però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stanys Čelišauskas de Carajillo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Passats 43 minuts de joc, en Magnus Peeck de Carajillo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Mikael Seeberg.