Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SPARTAK CAN TUNIS (1581650) - UNITED_FC (772627) » 257272277: T29/J8/VIII

Liga 257272277 Información oficial sobre el partido 257272277 en Hattrick

20.02.2010 15:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 8 / VIII.1039 (178582)

SPARTAK CAN TUNIS Alineación oficial del equipo 'SPARTAK CAN TUNIS' en el partido 4 - 1 UNITED_FC Alineación oficial del equipo 'UNITED_FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SPARTAK CAN TUNIS Alineación oficial del equipo 'SPARTAK CAN TUNIS' en el partido 3 - 1 UNITED_FC Alineación oficial del equipo 'UNITED_FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,3 % 3,1 % 17,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPARTAK CAN TUNIS

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): SPARTAK equilibrava la balança al minut 31. En Bert Myrvig, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Rafael Hespital va donar a SPARTAK un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Dutu Damian va augmentar l'avantatge de SPARTAK a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Dutu Damian va incrementar l'avantatge de SPARTAK amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Nacho Palafox Tabuenca va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Zenón Rivera del SPARTAK ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 70 quan Ian Leal de SPARTAK gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

UNITED_FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Passats 14 minuts de partit, UNITED_FC es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Rodrigo Candia es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 39 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Miguel Ángel Olivé, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Nacho Palafox Tabuenca de UNITED_FC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Héctor Galdeano de UNITED_FC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Nacho Palafox Tabuenca de UNITED_FC va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Hilbert Sadzio va prendre el seu rol al minut 38.
  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): UNITED_FC va fer una substitució al minut 42. Miguel Ángel Olivé va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Héctor Galdeano.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Andi Schröppel probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Rubén Fernández Niranda, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.