Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c mohito (493163) - Campoyanos Unidos (1588393) » 257267746: T29/J9/VIII

Liga 257267746 Información oficial sobre el partido 257267746 en Hattrick

27.02.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 9 / VIII.958 (54759)

Islote Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Islote Futbol Club' en el partido 2 - 1 Campoyanos Unidos Alineación oficial del equipo 'Campoyanos Unidos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Islote Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Islote Futbol Club' en el partido 2 - 0 Campoyanos Unidos Alineación oficial del equipo 'Campoyanos Unidos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Islote Futbol Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Islote va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 6 Pieter Harman va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Campoyanos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Natale Curti la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Islote es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 13.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, Pieter Harman gairebé va marcar per a Islote des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pieter Harman de Islote va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 56 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Raúl Aguinaga va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Sidre Cela.
  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Aurelio Esparza va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Islote estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Campoyanos Unidos

Goles Goles

  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): El Campoyanos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ramón Ruiz va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Campoyanos, l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En Karol Andrzejczyk va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Camil Stancu de Campoyanos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jannes Aubing de Campoyanos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maurits Veen.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Maurits Veen se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En David Ordoñez ocupà el lloc d'en Adrián Lleras al 18 minuts, dos minuts després que el jugador de Campoyanos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.