Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rodillas Out F.C (1415021) - Marí C.F. (775518) » 257263942: T29/J10/VIII

Liga 257263942 Información oficial sobre el partido 257263942 en Hattrick

06.03.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 10 / VIII.890 (54691)

antiracistas Alineación oficial del equipo 'antiracistas' en el partido 5 - 0 Belcebu Team Alineación oficial del equipo 'Belcebu Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
antiracistas Alineación oficial del equipo 'antiracistas' en el partido 4 - 1 Belcebu Team Alineación oficial del equipo 'Belcebu Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

antiracistas

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Michael-Helmut Rugensberg va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de antiracistas.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): antiracistas va augmentar la diferència quan Marcelo Silva Santos no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): antiracistas va aconseguir el 3 - 0 quan Meint Steers va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Amb 65 minuts jugats, en Eliano Zammuner va augmentar l'avantatge de antiracistas a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Kader Bassene va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Eliano Zammuner va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de antiracistas.
  • 208 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Josep Miquel Farràs va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 69. En Riekus Boele va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Michael Spiegelberg de antiracistas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Belcebu Team

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Edvard Piitulainen ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Oriol Estelric va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oriol Estelric de Belcebu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 3 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Diego Zorrilla, jugador de Belcebu, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 3. César Puyol, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 095 Minuto 64 (Lesión): Belcebu es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Horst Hartenholm no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Sabatino Pompei al camp.