Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raulito y cia (1365639) - Filibusteros (309014) » 257263828: T29/J9/VIII

Liga 257263828 Información oficial sobre el partido 257263828 en Hattrick

27.02.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 9 / VIII.888 (54689)

Raulito y cia Alineación oficial del equipo 'Raulito y cia' en el partido 2 - 3 KANNON XXL Alineación oficial del equipo 'KANNON XXL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Raulito y cia Alineación oficial del equipo 'Raulito y cia' en el partido 3 - 1 KANNON XXL Alineación oficial del equipo 'KANNON XXL' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raulito y cia

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador Francisco Jesús García de Raulito, després de 5 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Raulito prenia la batuta de l'encontre al minut 30, quan en Olivier Couvidat va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Raulito per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 55, quan Fernando Bilbao va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Ari-Pekka Havio de Raulito va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 79, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Francisco Jesús García va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Martínez Castro.
  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Silvano Guio, el jugador de Raulito va ser expulsat al minut 34.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joan Caso es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 19 (Tirita): Era el minut 19 quan després d'una dura entrada, el jugador Olivier Couvidat de Raulito s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

KANNON XXL

Goles Goles

  • 163 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 7 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Aug van Starkenborg.
  • 164 Minuto 52 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Aug van Starkenborg marqués l'empat. Al minut 52 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): KANNON agafava avantatge al minut 66 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Paweł Wincenciak amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): KANNON va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Ove Bengtsson va quedar-se sol davant el porter Mario Carmignani, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del KANNON sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Paweł Wincenciak, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 56 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Cai Yang Zong de KANNON va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 57 (Evento clima: sol, OK técnico): En Dag Henden va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Ove Bengtsson. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.