Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Saver CF (1419259) - Glutamato Monosódico (441713) » 257263594: T29/J7/VIII

Liga 257263594 Información oficial sobre el partido 257263594 en Hattrick

13.02.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / VIII.884 (54685)

Saver CF Alineación oficial del equipo 'Saver CF' en el partido 1 - 2 sanmames.org Alineación oficial del equipo 'sanmames.org' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Saver CF Alineación oficial del equipo 'Saver CF' en el partido 2 - 0 sanmames.org Alineación oficial del equipo 'sanmames.org' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saver CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35, Saver aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Feliciano Lois va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Saver per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Adrià Oliveras, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): El Saver va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en David Barrionuevo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74, Feliciano Lois arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ignacio Espalter! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ignacio Ferrán es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adrià Oliveras de Saver es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Espalter de Saver es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Passats 15 minuts de joc, en Sadurní Barbarà de Saver va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 37 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Andoni Halcón va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Manuel Pablo Vargas Segovia.

sanmames.org

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): En Rafael Rares va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jasper Bossaer quedar desmarcat i marcar per a SMB al minut 86. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Fabius Wulfsdorfer va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 10, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Didac Capuj de SMB la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.