Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BARCELONA TENERIFE (488706) - Gijon The Best (1595306) » 257263273: T29/J11/VIII

Liga 257263273 Información oficial sobre el partido 257263273 en Hattrick

13.03.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 11 / VIII.878 (54679)

Xapiguts Soccer Alineación oficial del equipo 'Xapiguts Soccer' en el partido 4 - 2 kastefapower Alineación oficial del equipo 'kastefapower' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Xapiguts Soccer Alineación oficial del equipo 'Xapiguts Soccer' en el partido 3 - 0 kastefapower Alineación oficial del equipo 'kastefapower' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xapiguts Soccer

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Xapiguts equilibrava la balança al minut 34. En Jani Talikainen, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 111 Minuto 62 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Gilberto Luz va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Xapiguts empatava el partit, 2 a 2, al minut 62.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Antonio Luis Villaseca Boj ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Xapiguts es posava per davant 3 a 2.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Juan Francisco Sáinz va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Lamberto Di Marciola va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Xapiguts va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Francisco Sáinz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Áron Dézsy.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Roxelio Liñeira va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Antonio Luis Villaseca Boj va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Berto Campelo de Xapiguts la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lamberto Di Marciola es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Viktor Johansson de Xapiguts amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 42 (Tirita (médico)): Gilberto Luz va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Xapiguts estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

kastefapower

Goles Goles

  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): En Igor Jarzombek va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 30. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del kastefapower van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mathis Hammervold va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Igor Jarzombek de kastefapower va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Attilio Trebbiani de kastefapower va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 11 (Tirita (médico)): Semblava que Attilio Trebbiani s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Daniel Hernani ocupà el lloc d'en Klaas Solot al 69 minuts, dos minuts després que el jugador de kastefapower quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.