Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

puchols (1437227) - Borroka Erebai (30608) » 257262109: T29/J14/VIII

Liga 257262109 Información oficial sobre el partido 257262109 en Hattrick

03.04.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 14 / VIII.857 (54658)

Esperance S.M Alineación oficial del equipo 'Esperance S.M' en el partido 0 - 2 Borroka Erebai Alineación oficial del equipo 'Borroka Erebai' en el partido
0 - 1 Viktor Zorko (44')
0 - 2 Francisco Erdozaín (72')
Esperance S.M Alineación oficial del equipo 'Esperance S.M' en el partido 0 - 2 Borroka Erebai Alineación oficial del equipo 'Borroka Erebai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Esperance S.M Alineación oficial del equipo 'Esperance S.M' en el partido 0 - 1 Borroka Erebai Alineación oficial del equipo 'Borroka Erebai' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esperance S.M

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 42 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ahmet Efe Hanzade, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Esperance Şemsettin Canayakın quasi marca al minut 44 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sylvain Ferran l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Esperance va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roberto Descall, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Horacio Durango de Esperance amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Borroka Erebai

Goles Goles

  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): En Viktor Zorko donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 44 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, Borroka va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Francisco Erdozaín, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Borroka la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Andrej Backo va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jarno Laitinen va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Francisco Erdozaín va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, el Borroka va estar a prop d'augmentar el marcador després que en António Toscano s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): António Toscano de Borroka va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Erdozaín de Borroka la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 71 (Lesión grave): Després de 71 minuts, Borroka va veure com el seu jugador Morten Jørgensen havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Danny Brown entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a António Toscano, que no va rendir al seu nivell habitual.