Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Defecadores de la Pradera (438195) - C.E. SABADELL 1903 (1433863) » 257261986: T29/J11/VIII

Liga 257261986 Información oficial sobre el partido 257261986 en Hattrick

13.03.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 11 / VIII.855 (54656)

Los Defecadores de la Pradera Alineación oficial del equipo 'Los Defecadores de la Pradera' en el partido 2 - 3 los penultimos Alineación oficial del equipo 'los penultimos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los Defecadores de la Pradera Alineación oficial del equipo 'Los Defecadores de la Pradera' en el partido 2 - 4 los penultimos Alineación oficial del equipo 'los penultimos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,6 % 72,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Defecadores de la Pradera

Goles Goles

  • 111 Minuto 13 (Gol por el centro): Javi Bedia s'emportà una gran ovació del públic local al minut 13, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 139 Minuto 30 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Giovanni Sinopoli! Un inimaginable dribbling sobre Denis Legay va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 2 - 2 per a Defecators.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 18 minuts, en Giovanni Sinopoli no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Defecators va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Javi Bedia en un 1 contra 1 amb el porter Gianpaolo Cainelli, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Claes Yngvesson va estar a punt de marcar al minut 78 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Mart Stol de Defecators va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): Al minut 58 en Giovanni Sinopoli va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Philipp Teufelsbrück de Defecators va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

los penultimos

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): penultimos agafava avantatge al minut 6 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Javier Adelmar Biasotto amb mestria.
  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Norbert Bernt va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a penultimos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Klaus-Hasso Pfuhler.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Sergio Bernaudo Gauna va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Norbert Bernt de penultimos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 33 de partit, quan un jugador de penultimos, en Gianpaolo Cainelli, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.