Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ERICSEGIMARC (488685) - La Xara Club Esportiu (1579181) » 257261818: T29/J11/VIII

Liga 257261818 Información oficial sobre el partido 257261818 en Hattrick

13.03.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 11 / VIII.852 (54653)

Llobos de Lloreo F.C. Alineación oficial del equipo 'Llobos de Lloreo F.C.' en el partido 3 - 4 real lalin Alineación oficial del equipo 'real lalin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Llobos de Lloreo F.C. Alineación oficial del equipo 'Llobos de Lloreo F.C.' en el partido 7 - 2 real lalin Alineación oficial del equipo 'real lalin' en el partido
Es un cenizo 7.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llobos de Lloreo F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Corria el minut 19 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Saku Köhler, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Llobos s'avançava al marcador al minut 25, després d'un rebot que va caçar en Ismael Ortiz Diaz per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els jugadors del Llobos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 80, deixant Ismael Ortiz Diaz en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Llobos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Aureli Galdeano ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Luis Campos-Molinas va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 77, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): En Mattias Duvbeck ocupà el lloc d'en Sigi Kausche al 21 minuts, dos minuts després que el jugador de Llobos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Cameron MacWilliam de Llobos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Diego Bousoño va prendre el seu rol al minut 85.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Saku Köhler va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

real lalin

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Benedictus van der Bijl que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 en Billy Balzano va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 64, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Guillaume Berrou es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 172 Minuto 83 (Gol por la izquierda): lalin va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 83. Vsevolod Maymistov va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Nicolas Mosiman, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 53 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Alex Ceroni va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Benedictus van der Bijl, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Peter Knölfeldt de lalin es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Alex Ceroni.