Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HATTRICK C.F. B (1420086) - Los Pisquarna2 (1369503) » 257261585: T29/J9/VIII

Liga 257261585 Información oficial sobre el partido 257261585 en Hattrick

27.02.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 9 / VIII.848 (54649)

El equipo de Moda Alineación oficial del equipo 'El equipo de Moda' en el partido 1 - 8 templo delus Alineación oficial del equipo 'templo delus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
El equipo de Moda Alineación oficial del equipo 'El equipo de Moda' en el partido 0 - 8 templo delus Alineación oficial del equipo 'templo delus' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El equipo de Moda

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): En Diego Sena entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al equipo, un peu providencial d'en Víctor Ternero va situar el 1-0 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Paladell de equipo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Ternero es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Marc Paladell va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): El jugador de equipo Ignacio Osuna va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Moisès Alsina va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a David Goenechea, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

templo delus

Goles Goles

  • 163 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador visitant Bartłomiej Trafalski va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 3 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 33, quan Orfeas Kostakis va posar els visitants templo per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 180 Minuto 35 (Gol de falta): Passaven 35 minuts quan en Bartłomiej Trafalski va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 3.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Itay Sela va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bartłomiej Trafalski de templo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 69 de partit.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Juan Ortiz va augmentar l'avantatge de templo a 1 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de templo, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Bartłomiej Trafalski va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 7.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Custodio Camacho va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 1 - 8 per a templo.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bartłomiej Trafalski ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Dumitru Gîlcă es va quedar sol davant del porter, al minut 88. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bartłomiej Trafalski.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Azevedo de templo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Orfeas Kostakis de templo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. David Azevedo va prendre el seu rol al minut 37.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Juan Ortiz no era cap impediment.