Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fut-gol (988046) - Lagarazo F.C. (1414514) » 257260221: T29/J3/VIII

Liga 257260221 Información oficial sobre el partido 257260221 en Hattrick

16.01.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / VIII.824 (54625)

Roki_PKS_TEAM Alineación oficial del equipo 'Roki_PKS_TEAM' en el partido 3 - 1 Lagarazo F.C. Alineación oficial del equipo 'Lagarazo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Roki_PKS_TEAM Alineación oficial del equipo 'Roki_PKS_TEAM' en el partido 1 - 2 Lagarazo F.C. Alineación oficial del equipo 'Lagarazo F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,2 % 1,9 % 82,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roki_PKS_TEAM

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 28 gràcies a la jugada de Francesco Di Piero, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Roki_PKS_TEAM van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Mario Arcostro.
  • 134 Minuto 88 (Gol de penalti): Ferdinand Machet va augmentar la diferència de Roki_PKS_TEAM a 3 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Roki_PKS_TEAM va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Clément Gouret, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Rens van Duren va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Clément Gouret de Roki_PKS_TEAM va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tadeusz Błotko.

Lagarazo F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Mateo Prada la va rematar Xaime Elo Parrado amb una magnífica volea que va fer pujar per a Lagarazo el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Paco Macías Reja que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Mateo Prada la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Lagarazo havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Mateo Prada va sortir coix del terreny de joc, substituït per Eduardo Anero. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.