Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los recortaos (992207) - FC Improde (1372441) » 257254788: T29/J3/VIII

Liga 257254788 Información oficial sobre el partido 257254788 en Hattrick

16.01.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / VIII.727 (54528)

Sibili's F.C. Alineación oficial del equipo 'Sibili's F.C.' en el partido 1 - 2 peña los sagales c.f. Alineación oficial del equipo 'peña los sagales c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sibili's F.C. Alineación oficial del equipo 'Sibili's F.C.' en el partido 2 - 1 peña los sagales c.f. Alineación oficial del equipo 'peña los sagales c.f.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,2 % 5,0 % 19,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sibili's F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): Marco Antonio Muñoz Gómez va donar a Sibilis un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Rubén Bovea va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 209 Minuto 50 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Huub van Scheppingen va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Marco Antonio Muñoz Gómez va xutar a fora.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Huub van Scheppingen va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 81 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Angelo Matei de Sibilis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

peña los sagales c.f.

Goles Goles

  • 163 Minuto 74 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 74 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Huub van Scheppingen marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Passats 80 minuts de partit, sagales es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Digno Bustabade es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de sagales, l'equip va recuperar la pilota al minut 17 i va contraatacar. En Bogusław Barszcz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del sagales sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Andreas Haselmayer, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 23 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de sagales va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Arnau Codina, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Arnau Codina. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 53 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Patryk Nosko no li va importar gens ni mica.