Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ballers'17 (436508) - fcbroger (799020) » 257253283: T29/J5/VIII

Liga 257253283 Información oficial sobre el partido 257253283 en Hattrick

30.01.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / VIII.700 (54501)

Pabellon Ourense Alineación oficial del equipo 'Pabellon Ourense' en el partido 3 - 0 Nativos de Outes Alineación oficial del equipo 'Nativos de Outes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pabellon Ourense Alineación oficial del equipo 'Pabellon Ourense' en el partido 6 - 1 Nativos de Outes Alineación oficial del equipo 'Nativos de Outes' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pabellon Ourense

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Pabellon prenia la batuta de l'encontre al minut 9, quan en Frank Persson va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pabellon pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jean-Philippe Aubert va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Nativos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Fredrik Brandblad la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Pabellon es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Emiliano Cavado va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Pabellon van sortir al contraatac al minut 14, però Jean-Philippe Aubert va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 234 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Cristiano Gebendinger va sortir molt desviat al minut 89.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Manuel Hontiveros de Pabellon va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jean-Philippe Aubert va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ricardo Busto.

Nativos de Outes

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Joan Marc Compte de Nativos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Michel-Pascal Twüschen.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomas Berkhout de Nativos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.