Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo M (1371295) - Karkem C.F. (434609) » 257251084: T29/J2/VIII

Liga 257251084 Información oficial sobre el partido 257251084 en Hattrick

09.01.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 2 / VIII.661 (54462)

saboteadores de los infiernos Alineación oficial del equipo 'saboteadores de los infiernos' en el partido 3 - 3 Karkem C.F. Alineación oficial del equipo 'Karkem C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
saboteadores de los infiernos Alineación oficial del equipo 'saboteadores de los infiernos' en el partido 2 - 1 Karkem C.F. Alineación oficial del equipo 'Karkem C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,2 % 25,0 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

saboteadores de los infiernos

Goles Goles

  • 108 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Héctor Cardiel és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Horst Benja perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): En Emili Caselles va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Horst Benja la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 65 gràcies a la jugada de Horst Benja, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adrian Eriksson va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlos Muro va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Ulises Varela va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 208 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Héctor Cardiel de saboteadores va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Cornelius Barnaby que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Karkem C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 en Miguel Andrade va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Karkem van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tito Villafuentes va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 164 Minuto 82 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Gábor Blaskovics marqués l'empat. Al minut 82 el marcador mostrava un empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Marian Rosu que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zoran Kale de Karkem va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Al minut 86, Ulises Varela de Karkem es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.