Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CAPULLOS F.C (1334568) - Espartac C.F. (1597175) » 257250792: T29/J12/VIII

Liga 257250792 Información oficial sobre el partido 257250792 en Hattrick

20.03.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 12 / VIII.655 (54456)

Kinetic F.C. Alineación oficial del equipo 'Kinetic F.C.' en el partido 7 - 0 Espartac C.F. Alineación oficial del equipo 'Espartac C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Kinetic F.C. Alineación oficial del equipo 'Kinetic F.C.' en el partido 5 - 0 Espartac C.F. Alineación oficial del equipo 'Espartac C.F.' en el partido
Tiene suerte 4.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kinetic F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gabriel Santos ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Kinetic es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Kinetic va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gabriel Santos des de dins de l'àrea.
  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Endika Martín Núñez va treure un córner llarg cap al segon pal que en Casiopeo Retana, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 0.
  • 116 Minuto 33 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 33 minuts quan Endika Martín Núñez va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Víctor De Cervantes, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 4 - 0.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Kinetic va aconseguir el 5 - 0 quan Isidro Codeseda va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, Kinetic va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Fernando Toro, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Kinetic va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Justino Patiño progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Endika Martín Núñez es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Justino Patiño de Kinetic va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Víctor De Cervantes gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Portal va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Passaven 57 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Juan Luis Sierra Márquez va rematar alt.
  • 216 Minuto 80 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Endika Martín Núñez va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Víctor De Cervantes, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francesc Jufré es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Després de 85 minuts jugats, Fernando Toro es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Vicent Pujol.

Espartac C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Goyena de Espartac va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74 del partit, Jorge Goyena de l'equip Espartac, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gregorio Soldevilla de Espartac es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Passats 20 minuts de joc, en Manuel Echegaray de Espartac va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.