Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Montsant (1421626) - ACME UD (800101) » 257247950: T29/J2/VIII

Liga 257247950 Información oficial sobre el partido 257247950 en Hattrick

09.01.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 2 / VIII.605 (54406)

U.D. Montsant Alineación oficial del equipo 'U.D. Montsant' en el partido 5 - 0 Real Español de la Fortuna Alineación oficial del equipo 'Real Español de la Fortuna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
U.D. Montsant Alineación oficial del equipo 'U.D. Montsant' en el partido 5 - 0 Real Español de la Fortuna Alineación oficial del equipo 'Real Español de la Fortuna' en el partido
Tiene un resultado normal 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Montsant

Goles Goles

  • 140 Minuto 7 (Gol de contra de falta): El porter de Montsant va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gehrd Kassner va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Montsant va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alvarado Saluces progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Montsant va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Francisco Monje Alcázar des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Montsant va augmentar la diferència quan Francisco Monje Alcázar no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Amb 65 minuts jugats, en Jérémy Parfait va augmentar l'avantatge de Montsant a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Josep Garriga es va comportar com un juvenil al minut 14 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): José María Guilisasti una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Patrik Martinsson va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gehrd Kassner de Montsant va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Severiano Anchelergues es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pere Jordi Padral de Montsant es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Pere Jordi Padral va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Real Español de la Fortuna

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 24 (Tirita (médico)): David Montalvo va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Español es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.