Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Starks of Winterfell (435242) - songo goku (1462827) » 257247617: T29/J3/VIII

Liga 257247617 Información oficial sobre el partido 257247617 en Hattrick

16.01.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / VIII.599 (54400)

Starks of Winterfell Alineación oficial del equipo 'Starks of Winterfell' en el partido 5 - 0 GuArDakanales Alineación oficial del equipo 'GuArDakanales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Starks of Winterfell Alineación oficial del equipo 'Starks of Winterfell' en el partido 5 - 0 GuArDakanales Alineación oficial del equipo 'GuArDakanales' en el partido
Tiene un resultado normal 5.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Starks of Winterfell

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Winterfell prenia la batuta de l'encontre al minut 2, quan en Jostein Fjellstad va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 5 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Winterfell va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Knud-Erik Just Frandsen des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Winterfell va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jostein Fjellstad va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Łukasz Fotek va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Winterfell va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jostein Fjellstad progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jostein Fjellstad va estar a punt de sentenciar el partit al minut 27, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pep Albareda al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Łukasz Fotek va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Jostein Fjellstad una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 63, però una magnífica aturada de Pep Albareda va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 205 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Marius Fischer de Winterfell va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Andreas Åhnborg al minut 87 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Jostein Fjellstad, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marius Fischer de Winterfell es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abel Escribano de Winterfell va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 29 (Tirita (médico)): Benny Twily va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Winterfell estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

GuArDakanales

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de João Melo la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de GuArDakanales havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Benny Twily va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 78 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xurxo Escarrer de GuArDakanales amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): GuArDakanales es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Juho Maununen no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Saygın Ziyat al camp.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Era el minut 89 quan després d'una dura entrada, el jugador Xurxo Escarrer de GuArDakanales s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.