Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

charches (1601144) - Magra Team (1335997) » 257246960: T29/J6/VIII

Liga 257246960 Información oficial sobre el partido 257246960 en Hattrick

06.02.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 6 / VIII.587 (54388)

charches Alineación oficial del equipo 'charches' en el partido 2 - 2 Santa Maria del Campo Alineación oficial del equipo 'Santa Maria del Campo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
charches Alineación oficial del equipo 'charches' en el partido 2 - 0 Santa Maria del Campo Alineación oficial del equipo 'Santa Maria del Campo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

charches

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va premiar charches amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Charles-Ferdinand Baré va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): charches, atacant per l'esquerra al minut 83, va aprofitar el magnífic llançament de Aurél Lapis per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Charles Imbroll, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Carlos Pinos va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Aurél Lapis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Santiago Anziani va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Santa Maria del Campo

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): En Federico De la Fuente va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 116 Minuto 86 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 86, en Mario Drexel del Santa va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Federico De la Fuente que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Es duien 88 minuts de partit jugats quan Adam Abuksis va estar a punt de posar per davant a Santa amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Uwe Krähe va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adam Abuksis de Santa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Adam Abuksis va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Passats 26 minuts de joc, en Federico De la Fuente de Santa va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Mario Drexel tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.