Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

puxuxufi (1456794) - Bar de la mona FC (118875) » 257243389: T29/J10/VIII

Liga 257243389 Información oficial sobre el partido 257243389 en Hattrick

06.03.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 10 / VIII.523 (54324)

puxuxufi Alineación oficial del equipo 'puxuxufi' en el partido 0 - 4 Los Guripas Alineación oficial del equipo 'Los Guripas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
puxuxufi Alineación oficial del equipo 'puxuxufi' en el partido 2 - 3 Los Guripas Alineación oficial del equipo 'Los Guripas' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,7 % 72,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

puxuxufi

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Després de 24 minuts, Atanas Bandev va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Jani Syrjäkoski quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Andri Weiermann hauria d'haver estat gol al minut 30 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Andri Weiermann va estar a punt d'empatar per a puxuxufi quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Oula Otso va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): puxuxufi van sortir al contraatac amb encert al minut 88, però Jani Syrjäkoski no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al 89, Jani Syrjäkoski hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Oula Otso. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Los Guripas

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Major Pullen que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 140 Minuto 61 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Guripas va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Major Pullen aconseguint el 0 - 2.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Joaquín Aldasoro va augmentar l'avantatge de Guripas a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 108 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 84, en Stef Weijns la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Joaquín Aldasoro que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Després de 3 minuts, Arne Dotzler va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Oscar Paniagua va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 Oscar Paniagua va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Dawid Protasiewicz, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): En Dawid Protasiewicz ocupà el lloc d'en Laro García-Guerra al 14 minuts, dos minuts després que el jugador de Guripas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): Gino Martinez de Guripas va abandonar el terreny de joc després de 22 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Javier Andrades va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): Adrian Mitu, de Guripas, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Nijaz Redžepi el va substituir.