Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LegiónEspaña FC (1417476) - camporrapado (440326) » 257241739: T29/J3/VIII

Liga 257241739 Información oficial sobre el partido 257241739 en Hattrick

16.01.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / VIII.494 (54295)

Sociedad Deportiva Helena Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Helena' en el partido 5 - 1 Underdark Team Alineación oficial del equipo 'Underdark Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Sociedad Deportiva Helena Alineación oficial del equipo 'Sociedad Deportiva Helena' en el partido 6 - 0 Underdark Team Alineación oficial del equipo 'Underdark Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sociedad Deportiva Helena

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a S.d.helena va ser Roberto Retegui.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Antonio Valle Fernández va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 63 (Gol de falta): El gol de falta de Antonio Valle Fernández sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 63 i ampliar l'avantatge de S.d.helena a 3 - 0.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de S.d.helena pel centre va donar un gran resultat: el gol de Roger Lysne va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Leendert-Jan Eisenberg de S.d.helena va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): S.d.helena va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Leendert-Jan Eisenberg en un 1 contra 1 amb el porter Ingolf Mülhaupt, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 31 per blocar una centrada d'en Leendert-Jan Eisenberg va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de S.d.helena.

Underdark Team

Goles Goles

  • 152 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Oscar La Plaza Blas va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Underdark que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Claudemiro Prezado, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Antonio Stevanella la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Underdark havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Humberto Muchacho de Underdark va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Humberto Muchacho de Underdark va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".