Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Latinos (1458600) - Raguen Taigi (1435552) » 257241574: T29/J4/VIII

Liga 257241574 Información oficial sobre el partido 257241574 en Hattrick

23.01.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / VIII.491 (54292)

Lleida Dreams Alineación oficial del equipo 'Lleida Dreams' en el partido 1 - 3 gijon balonpedico Alineación oficial del equipo 'gijon balonpedico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lleida Dreams Alineación oficial del equipo 'Lleida Dreams' en el partido 2 - 0 gijon balonpedico Alineación oficial del equipo 'gijon balonpedico' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lleida Dreams

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Gavin Cumberland de Lleida va aconseguir igualar el partit al minut 27, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Richard Dupont va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 88 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Petre Marin de Lleida es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Steve Chassain de Lleida va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Steve Chassain ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

gijon balonpedico

Goles Goles

  • 105 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Matěj Šimánek rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Leonydas Jautakas, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 140 Minuto 82 (Gol de contra de falta): balonpedico va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Leonydas Jautakas la va transformar en el 1 - 2.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): En Víctor Baeza va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del balonpedico sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Matěj Šimánek, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 79 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): Victor Malherbe quasi marca en una jugada assajada de córner que Víctor Baeza havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en David García de la Cuesta s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Després de 86 minuts jugats, Mario Canoura es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Francisco Gort.