Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Energeticos (1434977) - Comisaria Central (1437277) » 257240300: T29/J7/VIII

Liga 257240300 Información oficial sobre el partido 257240300 en Hattrick

13.02.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / VIII.468 (54269)

Papa_Team Alineación oficial del equipo 'Papa_Team' en el partido 2 - 3 semosdesope Alineación oficial del equipo 'semosdesope' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Papa_Team Alineación oficial del equipo 'Papa_Team' en el partido 3 - 0 semosdesope Alineación oficial del equipo 'semosdesope' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Papa_Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 els aficionats van embogir quan en David Kennethson va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Papa_Team.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Papa_Team pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nicolau Anselmo va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Felix Simon Sambay. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Luca Omenazzo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 58, però una magnífica aturada de Ted Crameri va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Papa_Team va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nicolau Anselmo en un 1 contra 1 amb el porter Ted Crameri, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfredo Labrue Carrasco de Papa_Team es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Job Schuit de Papa_Team amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nicolau Anselmo.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Nicolau Anselmo, en lloc de córrer, relliscava.

semosdesope

Goles Goles

  • 151 Minuto 42 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 42 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Fernando Geltru.
  • 160 Minuto 62 (Gol de falta): L'entrenador de semosdesope es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Alejandro Cerezuela era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de semosdesope van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 3 mitjançant en Andreu Canedo.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Fernando Geltru que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Doriano Mascetti va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): Oto Odría quasi marca en una jugada assajada de córner que Doriano Mascetti havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 264 Minuto 49 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Marc Figueres en un penal llençat per en Alejandro Cerezuela va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Doriano Mascetti que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Oto Odría no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.