Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PepeTeam (491551) - MUÑICO FC (492915) » 257240179: T29/J4/VIII

Liga 257240179 Información oficial sobre el partido 257240179 en Hattrick

23.01.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 4 / VIII.466 (54267)

Real Colmo C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Colmo C.F.' en el partido 3 - 3 Les Corts CF Alineación oficial del equipo 'Les Corts CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Colmo C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Colmo C.F.' en el partido 3 - 1 Les Corts CF Alineación oficial del equipo 'Les Corts CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,3 % 0,9 % 11,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Colmo C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 5 (Gol por el centro): Piet Lekgetho s'emportà una gran ovació del públic local al minut 5, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Colmo va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 33 Khosro Molayi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 130 Minuto 57 (Gol de falta): Hannes Touronen va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 57 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Hannes Touronen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jesús Fuentecilla va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Piet Lekgetho, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Colmo ho intentava per la dreta per mitjà de Hannes Touronen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Colmo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Kristian Alarotu en un 1 contra 1 amb el porter Jesús Fuentecilla, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Piet Lekgetho de Colmo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Piet Lekgetho va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Colmo va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kristian Alarotu de Colmo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Era el minut 31 quan després d'una dura entrada, el jugador Khosro Molayi de Colmo s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Les Corts CF

Goles Goles

  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Corts va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jaime González, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 70, Jaime González va pentinar un córner cap al segon pal que Josep Maria Valdés va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 2.
  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Juan Rotulo va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 3 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Adrián Camio era fer passades de llarga distància. Al minut 49 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Josep Maria Valdés però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 206 Minuto 86 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 86 minuts de joc, Adrián Camio semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Camio de Corts va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Rotulo de Corts amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 85 (Tirita (médico)): Josep Àngel Company va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Corts es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Corts va fer una substitució al minut 89. Peter Oksfeld va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jacinto Pla.