Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At. Pedroñez (437092) - F.C. Ignis (1433920) » 257238920: T29/J13/VIII

Liga 257238920 Información oficial sobre el partido 257238920 en Hattrick

27.03.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 13 / VIII.443 (54244)

At. Pedroñez Alineación oficial del equipo 'At. Pedroñez' en el partido 3 - 0 TONTITOS BOYS Alineación oficial del equipo 'TONTITOS BOYS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
At. Pedroñez Alineación oficial del equipo 'At. Pedroñez' en el partido 3 - 0 TONTITOS BOYS Alineación oficial del equipo 'TONTITOS BOYS' en el partido
Tiene un resultado normal 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Pedroñez

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Pedroñez va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Edmondo Venezia va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Pedroñez va aconseguir el 2 - 0 quan Tomas Sandblad va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, Pedroñez va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Edmondo Venezia, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18, Edmondo Venezia gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gunnar Fjærvoll va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 46 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pedroñez a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Artiomas Lefteras va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Samuel Windler va estar a punt de sentenciar el partit al minut 88, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ezio Pirlo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Thor Nordstrand de Pedroñez va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79, Lars Lüttiken de Pedroñez es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Artiomas Lefteras de Pedroñez va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Zoltán Bodnár va entrar en el seu lloc.

TONTITOS BOYS

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aristoteles Campo de TONTITOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Al minut 32, Christian Jacobsen de TONTITOS va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arimantas Ligionis de TONTITOS es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.