Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gutiel team (1589022) - penguin peter (991081) » 257238669: T29/J6/VIII

Liga 257238669 Información oficial sobre el partido 257238669 en Hattrick

06.02.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 6 / VIII.439 (54240)

Gutiel team Alineación oficial del equipo 'Gutiel team' en el partido 4 - 3 Salt Citty_2 Alineación oficial del equipo 'Salt Citty_2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Gutiel team Alineación oficial del equipo 'Gutiel team' en el partido 6 - 1 Salt Citty_2 Alineación oficial del equipo 'Salt Citty_2' en el partido
Tiene mala suerte 5.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gutiel team

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Iván Rubio López, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Gutiel se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 17.
  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, Gaétan Paris va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Corria el minut 41, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Gutiel s'avançava en el marcador després que en Gospodin Mitov xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Petru-Vasile Iacob de Gutiel aconseguir un gol al minut 78 que posava per davant els locals: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Gutiel van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gregor Kupferschmid, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Eberhart van de Ven va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Gutiel va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Eberhart van de Ven va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Paweł Siekierzyński.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Jorge Capons de Gutiel va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Salt Citty_2

Goles Goles

  • 136 Minuto 20 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Jorge Capons es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Jannes Pergamentmacher per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 20 passava a ser 1 - 1.
  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Citty_2 van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Joaquín Salvador Iturbust.
  • 163 Minuto 57 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 57 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Cosme Cardeo marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 79 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Edilio Gatti Perer, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Romero Paz de Citty_2 es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): Peter Gahlmann no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Baltazar Bajuk.