Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

basque team (799916) - 12345666 (1436306) » 257237490: T29/J5/VIII

Liga 257237490 Información oficial sobre el partido 257237490 en Hattrick

30.01.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / VIII.418 (54219)

Inter de Logroño Alineación oficial del equipo 'Inter de Logroño' en el partido 2 - 7 CHISPA F.C. Alineación oficial del equipo 'CHISPA F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Inter de Logroño Alineación oficial del equipo 'Inter de Logroño' en el partido 3 - 6 CHISPA F.C. Alineación oficial del equipo 'CHISPA F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,5 % 2,1 % 82,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter de Logroño

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Inter va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 24 Felicjan Fąfara va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 112 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Inter s'esgargamellaven dempeus per esperonar Zenón Calque que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 54 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Zenón Calque, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 235 Minuto 18 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Jordi Rovira es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 18, però el porter va aturar el seu xut.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Inter a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Cristian Damián Gray va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 38 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Inter, Giovanni Toneatti va caure lesionat al minut 38, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.

CHISPA F.C.

Goles Goles

  • 164 Minuto 29 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Dejan Vladisavljević de CHISPA va marcar de penal l'empat al minut 29.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de CHISPA va ser finalitzada des de l'esquerra per Paco Sánchez-Girón al minut 41. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): En Francés Irureta donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 69 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Paco Sánchez-Girón de CHISPA l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 70 de partit.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Dejan Vladisavljević va ser l'anotador del 2 - 5.
  • 186 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de CHISPA va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Francés Irureta, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 6.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Fokke Krieger va augmentar l'avantatge de CHISPA a 2 - 7 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del CHISPA van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ramiro Mazeira, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.