Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galactic Dragon (995096) - Santomera f.c (1419447) » 257234095: T29/J10/VIII

Liga 257234095 Información oficial sobre el partido 257234095 en Hattrick

06.03.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 10 / VIII.357 (54158)

Official Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Official Team C.F.' en el partido 5 - 1 San Javier F.C. Alineación oficial del equipo 'San Javier F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Official Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Official Team C.F.' en el partido 2 - 1 San Javier F.C. Alineación oficial del equipo 'San Javier F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,8 % 13,6 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Official Team C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Official va ser Murat Jaquet.
  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): En Murat Jaquet va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Primo Blum la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ran Alberman es va introduir dins la defensa central al minut 48, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 108 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 51, en Fredrik Lannering la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Frank Säfsjö que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Official pel centre va donar un gran resultat: el gol de Primo Blum va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Primo Blum gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Massimo Ianniello va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Rene Rumph, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En César Calabrano es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en César Calabrano.

San Javier F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 35 (Gol por el centro): Javier van mostrar una bona compenetració quan al minut 35 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Leon Plantier va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Nil Roca de Javier va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Jacinto Bausa de Javier va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Mariano van Klaveren, jugador de Javier, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 37. Adam Luca de Tena, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.