Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cptete (775031) - Burgos CF* (30564) » 257227417: T29/J7/VIII

Liga 257227417 Información oficial sobre el partido 257227417 en Hattrick

13.02.2010 15:10:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / VIII.238 (54039)

cptete Alineación oficial del equipo 'cptete' en el partido 2 - 2 Real Burgos. C.F.. Alineación oficial del equipo 'Real Burgos. C.F..' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
cptete Alineación oficial del equipo 'cptete' en el partido 6 - 0 Real Burgos. C.F.. Alineación oficial del equipo 'Real Burgos. C.F..' en el partido
Es un cenizo 6.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cptete

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Aldo Maria Pupino s'emportà una gran ovació del públic local al minut 41, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, Ib Rubin va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José Vicente Espasa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Aldo Maria Pupino del cptete ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): cptete va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Olindo Arxomil va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mirko Bay.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Paolo Clerici! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62, Olindo Arxomil arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Vicente Espasa de cptete la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paolo Clerici de cptete amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vincent Frencel.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però José Vicente Espasa estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Nicola Siracusa que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Real Burgos. C.F..

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 37, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Laurids Kristiansen es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Laurids Kristiansen va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Burgos. van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 57, però el xut de Mihkel Tallo des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Américo Matias de Burgos. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Petar Raykov de Burgos. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): El jugador de Burgos. Damianos Vakros va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Américo Matias va entrar en el seu lloc.